Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Levél egy pasitól

2012.08.10

Kedves lányok, hölgyek!

Ti mind, akik keseregtek, vagy akár már bele is törődtetek, hogy a vélt, vagy valós plusz kilóitok miatt a pasik már rátok sem néznek, semmit nem találnak bennetek szexinek, vonzónak, nektek szól ez a pár gondolat, hogy mi, pasik, hogyan is látunk titeket.

Sok éve emberek közt, emberekkel dolgozom, munkámból kifolyólag általában férfi kollégáim vannak. Az első dolog, amit el kell mondjak, hogy bizony, mi fiúk minden lányt, nőt, hölgyet 16 és 60 közt megnézünk magunknak.

 Aztán beszélgetünk róluk, rólatok, elemezgetünk, eljátszadozunk gondolatokkal. Most mondanátok, hogy ajjaj, itt dől el a sorsotok, és kerültök a virtuális lomtárba, mint felejtős kategória. Hát ez az egyik legnagyobb tévhit!

Meglepő módon a férfiak is különböznek egymástól, ezáltal az ízlésünk sem egyforma. Ám egy biztos! Mi képesek vagyunk szinte minden nőben találni valami vonzót, szexit. Hatalmas tévhit, hogy csak a 90-60-90 álomszámtól áll fel... az ember fia a székről, hogy húúú, micsoda nő! Pritivumen!!!

Például a következő megjegyzések szoktak kipottyanni a szánkból: De szép arca van! Micsoda szemek és száj! Milyen erotikus kisugárzása van! Kicsit erős alkat, de jó a hátsója és elöl is meg van áldva szépen!

 Nem, ez nem egy szex mániás gyülekezet hat feles utáni üvöltözése. Köztudott, és kár is lenne tagadni, bizony a srácok agytekervényei közt gyakran fordul meg az erotika. És igen, szoktunk úgy is „osztályozni”, hogy ez a csaj egyéjszakás, hmm, amazzal már akár hosszabb dolgot is el tudnék képzelni. Na, itt jön a következő érdekesség! Merthogy az utóbbi kategóriában Ti vagytok sokkal többen! Ti, akik azt hiszitek, hogy kövérek, alaktalanok vagytok, és nem a bomba alakú, melltartó nélkül felfelé álló szilikonos, „jól nézz meg, hogy milyen bomba nő vagyok, de ha rám nézel, leveretlek a pasimmal, mert hogy képzeled!!!”cicababákkal.

Igenis merjetek nőnek öltözni! Mert az ízlésesen „felruházott” ember lánya bizony sokkal több férfi fantáziáját megmozgatja, mint gondolnátok.

Igenis érezzétek magatokat jól a bőrötökben! Mert egy jókedvű mosoly, vagy egy huncutul csillogó szem jobban képes elvarázsolni minket, mint a darázsderék, vagy a két millió forintos nő (alias szilikon mell).

Ne essetek áldozatául a médiának, a megfelelési kényszernek, az eszement anorexiás modellvilág által sugallt beteges „nőideálnak”!

Higgyétek el, Ti is tetszetek a férfiaknak, pasiknak, srácoknak, titeket is megnéznek, és utánatok is fordulnak!

Bízzatok jobban magatokban, nőiségetekben, legyen jobb kedvetek, és napotok, mert nekünk ti vagytok a gyönyörű, változatos, kiismerhetetlen vágykeltő Nők!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.