Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az igaz, hogy a telt nők huncutabbak? Ha igen, szerinted ez miért lehet?

2012.08.12

Megkérdeztem pár hímneműt, hogy igaz vagy nem, vagy hogy is van ez? Mit ne mondjak, nem volt egyszerű nőként kicsikarni bárminemű választ. Az ugye tény, hogy a pasik egymás között jól elbeszélgetnek a nőkről, de valamiért kincsként őrzik a véleményüket. Már pedig én tudni akarom!

Olyan válaszadókkal most nem foglalkozom, akinek nem tetszenek a telt nők, vagy nem kerültek közelebbi kontaktusba. És persze azokkal sem, akik idióta választ adtak! Egy szónak is száz a vége, leírok pár értékelhető véleményt.

Pasi 1:

Igaz. A molett csajok egyébként is többet mosolyognak. Hogy miért? Fogalmam nincs, ezt vettem észre! Van egy kolléganőm, ő is ilyen, vele szoktam megbeszélni az otthoni gondjaimat is. Érdekes, vele lehet hülyéskedni! Ha azt mondom, hazaviszem harmadiknak, jókat röhögünk és nem akar rám mászni! Ja, és asszonyka is ilyen alkat! Alig volt karcsú barátnőm.

Pasi 2:

- Igaz. Valamiért vidámabb az alaptermészetük, kevésbé kapják fel azonnal a vizet.

- Tudsz rá mondani valamit, miért lehet?

- Talán azért, mert többet figyelnek másra és kevesebbet foglalkoznak magukkal.

- Érdekes meglátás! Ezt így kijelentenéd, hogy az összes telt nő figyelmesebb?

- Én simán!

Pasi 3:

- Az összesre nem merném kijelenteni, de a többségére igaz! Mondjuk a nagyon kövéreket nem tudom, de a molettek többségére szerintem igaz.

- Azt meg tudnád mondani, vajon miért lehet?

- Talán mert magabiztosabbak.

- Aha. Szóval, aki magabiztosabb, az huncutabb?

- Persze! Tudja jól, hogy mije van a ruha alatt, nem szégyelli. Fura, mert a jó csajok többsége elkezd mentegetőzni, meg rinyál, hogy milyen dagadt, mikor összefogja a bőrt a hasán! Na meg az az állandó fogyókúrázás az agyamra megy!

- Na várjál, ez most hogy jön ide?

- Hogy is mondjam… pl., ha el akartam menni valahová egy régi csajommal, enni-inni nem lehetett beülni, mert pizzát nem ehet, üdítőt nem ihat, közben meg hisztizik, mert éhes! Azokkal a husikákkal – én már csak így hívom őket – bármikor el lehet menni akárhová, be lehet ülni enni és jókat dumálni! Alapból ilyenek ezek a csajok!

- Ez most olyan, mintha azt mondtad volna, hogy az evés boldogít, vagy valami ilyesmit!

- Hát nézd! Abból a csajból pl. (mutat egy bombázóra) ki nem nézném, hogy elém rakja a pörköltet nokedlivel! De biztos nem ülne le velem ugyanazt enni! Ezek után meg milyen kedvvel megyek az ágyba…! Hát még ő, ha nem tud egy normálisat enni! Egyébként is, legyen már rajta mit fogni!

- Na látom, nálad nagyon összefügg a kaja és a huncutság!

- He-he! Ha szeret nekem főzni, és vidám a csaj, akkor huncut is, ennyi!

(megjegyzem, igen csak jól nézett ki a hapsi!)

 

Pasi 4:

- Mit értesz a huncuton? Azt hogy pajkos vagy mit?

- Legyen az!

- Hááááát, ez inkább alaptermészet kérdése, nem azon múlik, ki hány kiló! Mondjuk, én szeretem, ha egy nőn van mit fogni, de nem mindenkire igaz. (Na már ez is ezzel jön...)

- Kifejtenéd bővebben?

- Mondom, most kinézettől függetlenül… Ha valakinek jó a humora, az nem szokott csalódást okozni az ágyban sem! Mogorvákkal nem kezdek! Hiába néz ki jól egy nő, az nem minden! Az a lényeg, ha tisztában van magával, nem a kinézet nála az első, akkor elengedi magát.

- Értem. Azt akarod mondani, hogy ha valaki vidám természet, akkor huncut?

- Tulajdonképpen igen!

 

Szóval a pasik fejében ilyen összefüggések vannak. Hát most erre mit mondjak ducikáim? FŐ AZ ÖNBIZALOM ÉS TESSÉK VIGYOROGNI!

Stella

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.