Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A bugyi ügy

2012.08.03

…avagy milyen bugyit vegyen fel egy nem átlagos méretekkel rendelkező nő? 3XL tanga bugyit, hagyományost, nagyi bugyit, hasszorítós-alakformálóst?

Rengeteg fazonú és azon belül is kismillió szabású bugyi létezik a boltok kínálatában. Egyiknek sem tudnám megmondani a konkrét nevét, de hál’isten nem a divatszakmában dolgozom, így ez alól most felmentést kérnék! Szerintem ennélkül is fogja tudni mindenki, épp melyikről van szó. Na nézzük, melyiknek milyen előnyei és hátrányai vannak:

 

Hasszorítós-alakformálós: tuti nyerő, gondolnánk. Lesz benne szép megemelt fenekem, jóval kisebb hasam, Halleluja! Az egész ugye ott kezdődik, hogy nekiindulunk a városnak, hogy beszerezzük a darabot. Egészen addig tart a jókedv, amíg jóóóóó közel nem megyünk… aha… az árcédulához!!! Egy igazán jó darab, ami tényleg „ápol”, bizony több ezer forint. Páfff! Aztán van még itt egy pár problematika… Ezt nyáron hordani? Sőt! Ha első randis vagy, vagy épp a kapcsolatotok kezdetén vagytok, érdemes átgondolni a helyeztet több szempontból is. Egyrészt, nem úgy nézel ki, mint a haslefogó nélkül. Másrészt végiggondoltad, hogy a pasi felfokozott érzelmi állapotát hogy tudja lerombolni egy ilyen látvány?

Nagyi bugyi: szerintem ezt nem kell részleteznem, arról a nagyon olcsó kínai (vagy mi) gyártmányról van szó, ami pókhálóvá válik 10 mosás után. A részemről röhejes, főleg, ha azok a nem tudom mire hasonlító virágminták is rá vannak nyomva. Valószínű a döntő többség szavazata a TILOS!

Hagyományos bugyi: ez számomra a „van feneke - van eleje” hétköznapi bugyit jelenti, ami szerintem mindegyikünknek megtalálható a ruhatárában. Azokon a „nehéz napokon”, sportos vagy szabadidős tevékenységnél is tuti jó szolgálatot tesznek. Én pl. gyűlölök úgy mocorgászni, hogy rengedezik és hullámzik, ami van. Első randisok! Léteznek igazán szexis, csinos darabok is! Szóval, nyerő ügy, de azért ennél a fazonnál is érdemes odafigyelni pár dologra. Ha bevág, az gáz! Ha bevág és még át is látszik a ruha alatt, az még gázabb!

Tanga bugyi: Na akkor most ekkora méretre ciki, vagy nem ciki? Dehogy ciki, vedd meg! De a szabály itt is hasonló: Ha bevág, az gáz!....és még fájni is fog, ha jő a „vágányzár”! Szerénynek nem mondható személyem rendelkezik jó néhány darabbal. Sőt, még olyanokkal is, ami szó szerint egy háromszög és két cipőfűzőszerű izé tartja össze! Tetszik tudni, ez már csak úgy van, hogy az ember lánya házaséletet is szokott élni. Ha téged is macerál a párod, akkor vedd már fel! Úgy sem lesz sokáig rajtad! Ha pedig megszeretted, hát hord bátran! Fogja azt valaki látni szoknya, ruha vagy farmer alatt?

Légy bármekkora is, ha rám hallgatsz, azt veszed fel, amelyik szimpatikus! …csak tudd, hogy lesz-e dolga a bugyidnak!?

Stella

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.